Portaal


Via deze pagina kunt u uw dossiers online raadplegen. Welkom op ons portaal!

 

Als u hier terecht bent gekomen, heeft u vermoedelijk van ons kantoor een e-mailbericht gekregen met een link naar het hieronder vermelde portaal.

Logt u dan met uw e-mailbericht en uw wachtwoord, dat u heeft ontvangen via de e-mail en klikt u op: "dossiers". Bent u uw wachtwoord kwijt of heeft u deze vergeten?

Neem dan contact op, dan verzenden wij u deze opnieuw.

Wat zijn de voordelen van deze portaal boven post of e-mail?

1. Het is voor ons efficienter omdat het minder tijd kost om zaken te verzenden (waardoor we minder kosten aan u in rekening hoeven te brengen);

2. Het is veiliger, omdat e-mailberichten kunnen worden onderschept of in SPAMfilters terechtkomen en post soms niet aankomt. Het wordt in verband met veiligheidsredenen ook geadviseerd om berichten zo te verzenden. Hier logt u namelijk in op een beveiligd gedeelte van onze server, dat door onze ICT specialisten zeer goed is beveiligd.

3. Voor u is dit portaal een naslagmogelijkheid. Alle documenten die eenmaal worden gedeeld kunt u hier altijd weer in terugvinden. Daarom streven we ernaar om ook afschriften / kopieën van uw akten in dit portaal voor u beschikbaar te maken.