Portaal


Via deze pagina kunt u uw dossiers online raadplegen. Welkom op ons portaal!

 

Als u hier terecht bent gekomen, heeft u vermoedelijk van ons kantoor een e-mailbericht gekregen met een link naar het hieronder vermelde portaal nadat u via de site van onze softwareleverancier "Devoon" (tegenwoordig NextLegal) een wachtwoord heeft gemaakt.

 

Wat zijn de voordelen van deze portaal boven post of e-mail?

1. Het is voor ons efficiënter, omdat het minder tijd kost om stukken te verzenden (waardoor we minder kosten aan u in rekening hoeven te brengen);

2. Het is veiliger, omdat e-mailberichten kunnen worden onderschept of in SPAMfilters terechtkomen en post soms niet aankomt. Het wordt in verband met veiligheidsredenen ook geadviseerd om berichten zo te verzenden. Denkt u aan de per 25 mei 2018 van toepassing zijnde "AVG".

Hier logt u namelijk in op een beveiligd gedeelte van onze server, dat door onze ICT specialisten zeer goed is beveiligd. U kunt hier ook rustig kopieën van uw legitimatiebewijzen uploaden (dat kan altijd via "berichten" in een dossier, waarbij u een bijlage kunt toevoegen).

3. Voor u is dit portaal een naslagmogelijkheid en u kunt het ook gebruiken als een soort "notariskluis". Alle documenten die eenmaal worden gedeeld kunt u hier altijd weer in terugvinden. Daarom streven we er naar om ook afschriften / kopieën van uw akten in dit portaal voor u beschikbaar te maken.

 

Bent u uw wachtwoord kwijt of heeft u deze vergeten?

U kunt deze zelf weer opnieuw aanmaken via onderstaande link!


Kreeg u een nieuwe versie van een afrekening of een eerder concept? Dan zijn er wijzigingen aangebracht. Neemt u deze dan goed door. Kijkt u bij een nieuwe afrekening even goed naar het eindsaldo.

Wellicht moet u bijbetalen bij de transactie.

Dan dienen de gelden aanwezig te zijn ten tijde van het passeren van de akte.

 

Wilt u iets uploaden of kreeg u een verzoek van ons om dat te doen? Zoek dan niet op upload, want dat is er namelijk niet. Via berichten kunt u zaken uploaden!

 

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Tenslotte melden wij nog dat wij op grond van gemelde AVGregelinggeving uw gegevens moeten verwerken voor het maken van notariële akten en dergelijke, maar dat we daar natuurlijk met de grootst mogelijke zorgvuldigheid mee omgaan.

Onze volledige Privacyverklaring leest u hier.

 

Klikt u hier om het portaal te openen.  We hebben hier nog een handleiding toegevoegd.